Карта Търсене

Ajaх търсене

Търсене

Заповядайте в Спортен Оздравителен Комплекс “Славия” и се консултирайте с вашия личен треньор.

Персоналният треньор:

е човек, който разбира вашите желания и нужди, вижда вашите възможности и ви помага да постигнете резултати. Дали тези резултати означават да се чувствате по-жизнен/а, да имате енергия, да се чувствате по-добре, да не ви боли кръста, да свалите мазнини или да качите мускулна маса, зависи от случая. Понякога трениращите имат желания, които са доста извън възможностите им – тогава работата на треньора е първо да помогне на трениращия да разшири възможностите си. Понякога трениращите имат желания в пълен разрез с нуждите им. На тези случаи ще обърна внимание в следващи постове.

 Πритежава познания относно храненето, човешката физиология и биохимия. Или поне е препоръчително да ги притежава, понеже няма начин да тренираме дългосрочно и качествено без качествено възстановяване. Няма начин да тренираме дългосрочно и качествено без крепко здраве. А крепко здраве и качествено възстановяване не можем да имаме без качествено хранене. ще подбере оптималното за моментното ви физическо и психическо състояние натоварване. Както споменах по-горе – натоварването ви ще бъде съобразено с моментните ви възможности (защото един ден сме на 6, друг – почти на 0 ) като посоката си остава – удовлетворяване на вашите нужди и желания. От друга страна, персоналният ви треньор, като един добър психолог, трябва да може още от вратата да усети емоционалното ви състояние и да знае дали е добре “да ви стопи лагерите” и да ви изчисти главата от глупостите, които са се насъбрали през деня. Или е по-добра идея да направите просто тонизираща тренировка, понеже стресът ви така или иначе е надхвърлил лимита, който можете да поемете.

Имайте предвид следното – разликите между различните персонални треньори може да бъде от небето до земята. Описаното по-горе са характеристиките, които според мен добрият персонален треньор е нужно да притежава.


qr code

Адрес

Нашият адрес:

ул. Коломан 1 до стадион Славия, София, 1618

GPS:

42.674800642028, 23.271129648935

Телефон:
Имейл:
Уеб:
контакт
Планирайте моя маршрут

Оставете ревю

captcha-input
Цена
място
Персонал
Услуги
Храна
Публикуване...
Вашата оценка беше успешно изпратена
Моля попълнете всички полета
Captcha check failed

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.