Карта Търсене

Ajaх търсене

Търсене

ХОТЕЛ – РЕСТОРАНТ РЕЛАКС – НАРЕЧЕНСКИ БАНИ

Хотел-ресторант ” Релакс” се намира в Нареченски бани, на 45 км. ог град Пловдив, на 30 км. от к.к. Пампорово и на 45 км. от гр. Смолян, на 37 км. от Кръстова гора, в сърцето на Родопите. Построен е в модерен стил с категория три звезди.

Най-голямото предимство за гостите на хотела е минералната вода с нейните лечебни свойства, които са всепризнати, както и чистия планински въздух.

Персоналът на хотел “Релакс” има удоволствието да ви покани да прекарате една незабравима почивка, релаксиращ уикенд със семейството или любим човек едно вълнуващо преживяване в Родопите.

Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента. Всички стаи са обзаведени с много вкус и любов за нашите гости. Стаите разполагат с цифрова телевизия, минибар,интернет и самостоятелни санитарни възли. Отоплението е локално, топла вода през цялото денонощие. Всички стаи и апартаменти имат тераси с невероятен изглед към красивата ни природа.

Хотел “Релакс” се намира на 600 м. надморска височина – чудесен климат, чист въздух, планинско спокойствие за всеки един от сезоните.


ХОТЕЛ ШАРКОВ – С. ОГНЯНОВО – БЛАГОЕВГРАД - БЪЛГАРИЯКАТАЛОГ.БГ

Адрес

Нашият адрес:

обл. Пловдив, Нареченски бани, ул. Родопи 3

GPS:

41.901950184586, 24.751021071969

контакт
Планирайте моя маршрут

Оставете ревю

captcha-input
Цена
място
Персонал
Услуги
Храна
Публикуване...
Вашата оценка беше успешно изпратена
Моля попълнете всички полета
Captcha check failed